В последната концертна вечер на панаира посетителите се насладиха на

...
 В последната концертна вечер на панаира посетителите се насладиха на
Коментари Харесай

С концерт на Медо Сакич завърши Видински панаир 2022 г.

 В последната концертна вечер на панаира посетителите се любуваха на програмата, показана от Ансамбъла за национални песни и танци „ Дунав “, след което на сцената излезе сръбският реализатор Медо Сакич. Синът на известния артист Синан Сакич гостува за повторно на Видинския панаир. Той също се радва на огромна известност и бе посрещнат с бурни овации.
През миналите девет дни хиляди видинчани и посетители на града посетиха панаирния комплекс, с цел да прегледат изложбените щандове, където към 70 търговци, производители и занаятчии предлагаха своята продукция. Имаше богат атракционен ъгъл със занимания за деца и възрастни. Всяка вечер концертите събираха многочислена аудитория с помощта на разнообразната стратегия, която предложи попфолк, поп и рок музика. Популярни български и сръбски звезди излязоха на панаирната сцена и подариха на феновете си незабравими минути и доста позитивни страсти. В програмата се включиха и самодейци от района, както и Градският духов оркестър и Бреговската духова музика.

В рамките на панаира бе проведен културен конгрес, който даде опция на читалища от Община Видин да показват извоюваните планове по Национален фонд „ Култура “.

        По мотив обичайното комерсиално ревю, Община Видин получи приветствен адрес от министъра на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков. „ Пазете традициите и дано свършеното за развиването на града и района Ви прави горди, че допринасяте за неговия разцвет! “ – написа в адреса.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР